Liviu Varciu Baiat : Acesta a publicat prima imagine in care apare alături de băiatul lui!

Liviu Varciu Baiat : Acesta a publicat prima imagine in care apare alături de băiatul lui!. Unul dintre ele este la showul transformărilor la postul de televiziune unde lucrează și face echipa cu prietenul lui andrei ștefănescu. Fostul solist al trupei l.a. Evenimentul a fost unul restrâns și ținut secret la care au luat. Dacă nu o să am băiat, o să infiez unul. Iată că acum, actorul este mai fericit ca niciodată, după ce a aflat că anda îl va face tată de băiat.

Liviu vârciu cunoaște bucuria de a fi tătic din mai multe perspective. Anda călin, sotia lui liviu varciu, este însărcinată pentru a doua oară. Acesta a publicat prima imagine in care apare alături de băiatul lui! Liviu vârciu, primele declarații de când a devenit tată de băiat. Se pregătește de al treilea copil!

Ce băiețel frumos are coregraful Edi Stancu. Îl duce în ...
Ce băiețel frumos are coregraful Edi Stancu. Îl duce în ... from mediacdn.libertatea.ro
Liviu vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat: Tatăl a două fete, liviu vârciu va avea, de această dată, un băiat. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Fostul solist al trupei l.a. Dacă din relația lui cu anda călin a rezultat micuța anastasia, după care artistiul este pur și simplu topit, liviu vârciu este nespus de mândru și de fiica lui cea mare, mai ales că, deși este o adolescentă în prag de majorat, carmina nu își neglijează deloc șoala, ceea ce nu poate decât să îi bucure. Vrea să devină tată de băiat. Liviu vârciu are planuri mari de viitor privind familia sa! Este ca un cadou pentru liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară.

Ea a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro la cumpărături.

Liviu vârciu și anda călin au avut motive de sărbătoare în weekend. Mai mult, liviu are de trei ani şi numele pregătit, în eventualitatea în care dumnezeu îi va trimite un băiat: Liviu varciu trece ca fiind un mare cuceritor, insa el este si un tata responsabil. Exclusiv primele poze cu băiatul lui liviu vârciu! Unul dintre ele este la showul transformărilor la postul de televiziune unde lucrează și face echipa cu prietenul lui andrei ștefănescu. Îmi dau seama din privirea lui de hoț de bibelouri ce fel de om e. Mai are două fete şi a declarat, de multe ori în ultimii ani, că îşi doreşte foarte tare să aibă şi un băiat. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Cantaretul a recunoscut ca fiica sa este indragostita, insa e de parere ca. Vedeta mai are o fetiță majoră cu prima lui iubită și o altă fetiță mai mică, tot cu anda. Liviu vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat: Liviu vârciu, primele declarații de când a devenit tată de băiat. Vrea să devină tată de băiat.

Acesta a publicat prima imagine in care apare alături de băiatul lui! În sfârşit, liviu vârciu îşi vede împlinit un mare vis, acela de a fi tată de băiat. Vedeta de televiziune face tot posibilul să etreacă cât mai mult timp alături de fiul său, dar serile sunt cele mai plăcute momente pentru artist, când vine timpul pentru băița de seară a copilului. Artistul vorbeşte despre familie şi despre. Liviu vârciu, din nou tată:

Liviu Varciu vrea sa devina baiat de casa
Liviu Varciu vrea sa devina baiat de casa from scms.machteamsoft.ro
Liviu varciu trece ca fiind un mare cuceritor, insa el este si un tata responsabil. Liviu vârciu și anda călin au avut motive de sărbătoare în weekend. Iubita artistului, anda călin (30 de ani), a adus pe lume un băiat, după ce în septembrie 2017 a născut o fetiță. Iată că acum, actorul este mai fericit ca niciodată, după ce a aflat că anda îl va face tată de băiat. Liviu vârciu, pentru prima oară tată de băiat! Liviu vârciu, primele declarații de când a devenit tată de băiat. Tatăl a două fete, liviu vârciu va avea, de această dată, un băiat. Este ca un cadou pentru liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară.

Unul dintre ele este la showul transformărilor la postul de televiziune unde lucrează și face echipa cu prietenul lui andrei ștefănescu.

Liviu vârciu și anda călin au avut motive de sărbătoare în weekend. Iată că acum, actorul este mai fericit ca niciodată, după ce a aflat că anda îl va face tată de băiat. Liviu vârciu, primele declarații de când a devenit tată de băiat. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Se pregătește de al treilea copil! Liviu vârciu, pentru prima oară tată de băiat! Evenimentul a fost unul restrâns și ținut secret la care au luat. Tată extrem de grijuliu și iubitor cu toți cei trei copii ai săi, liviu se implică activ în creșterea. Liviu vârciu și anda călin vor deveni părinți pentru a doua oară. Liviu vârciu are planuri mari de viitor privind familia sa! Uite cat de bine se descurca la ornatul prajiturilor. Liviu vârciu, anda călin și fetița pe care o au împreună. Ea a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro la cumpărături.

Vrea să devină tată de băiat. Liviu vârciu, pentru prima oară tată de băiat! În sfârşit, liviu vârciu îşi vede împlinit un mare vis, acela de a fi tată de băiat. Anda călin, sotia lui liviu varciu, este însărcinată pentru a doua oară. Surpriza uriasa pentru fanii lui si ai andei călin.

Liviu Varciu isi duce fetele acasa! "Nu mai am emotii ...
Liviu Varciu isi duce fetele acasa! "Nu mai am emotii ... from cdn.knd.ro
Anda călin a adus pe lume al treilea copil al lui liviu vârciu. Mai mult, liviu are de trei ani şi numele pregătit, în eventualitatea în care dumnezeu îi va trimite un băiat: Şi ce a spus liviu despre viitorul său. Liviu vârciu, pentru prima oară tată de băiat! Dacă e fată înseamnă că dumnezeu chiar are simţul umorului, fac numai fete, a declarat liviu vârciu pentru click.ro. În sfârşit, liviu vârciu îşi vede împlinit un mare vis, acela de a fi tată de băiat. Vedeta mai are o fetiță majoră cu prima lui iubită și o altă fetiță mai mică, tot cu anda. Liviu vârciu și anda călin vor deveni părinți pentru a doua oară.

Imagini în premieră surprinse de fotoreporterii click!

Gata, avem un creștin acasă!. Liviu vârciu are planuri mari de viitor privind familia sa! Iubita artistului, anda călin (30 de ani), a adus pe lume un băiat, după ce în septembrie 2017 a născut o fetiță. Cantaretul a recunoscut ca fiica sa este indragostita, insa e de parere ca. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Următorul copil pe care îl va avea cu anda. Este ca un cadou pentru liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. Mai are două fete şi a declarat, de multe ori în ultimii ani, că îşi doreşte foarte tare să aibă şi un băiat. Evenimentul a fost unul restrâns și ținut secret la care au luat. Şi ce a spus liviu despre viitorul său. Liviu vârciu va fi tată de băiat. Liviu vârciu, pentru prima oară tată de băiat! Liviu vârciu, primele declarații de când a devenit tată de băiat.

Îmi dau seama din privirea lui de hoț de bibelouri ce fel de om e liviu varciu. Acesta a publicat prima imagine in care apare alături de băiatul lui!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook